338724457754647
 
 

TILAT JA SIMULAATTORI

SIMULAATTORI

Löydät yksinkertaisen Trackmanimme käyttöohjeen tästä linkistä

Käyttämme simulaattori on Trackman 4, joka edustaa lyöntitutkien tämän hetkistä kärkeä. Simulaattorilla on mahdollista pelata maailman huippukenttiä. Swingiä voi myös harjoitella virtuaalisella rangella, joka mahdollistaa lyönnin statistiikan tarkemman tutkimisen. Pelaa,harjoittele tai fittaa itsellesi sopivat mailat Trackmanin avulla! Peliä ohjataan kätevästi kosketusnäytön avulla. Tarkemmat ohjeet löytyvät tallissamme.

Simulaattoriin on ladattu myös lisäosana seuraavat kentät:

Pebble Beach Golf Links®

Spyglass Hill® Golf Course

The Links at Spanish Bay™

Eri golfkenttiä on noin 120 kappaletta. Trackmaniin päivitetään yleensä kuukausittain lisää kenttiä pelattavaksi.

WhatsApp Image 2021-05-31 at 21.11.52 (1

GOLFTALLI - TILAT

Simulaattori on talliosakkeessa osoitteessa Jukolantie 16, talli nro 44. Tilaan pääsee varauksessa saatavalla oven avauslinkillä.

Tilamme sisältää Golfsimulaattorin, sekä pienen oleskelualueen tuoleineen. Kesäkaudella tila on jatkuvasti ilmastoitu, jolloin lämpötila on tallissa olosuhteista rippuen 19-20 astetta. Tiloissamme on simulaattorin lisäksi käytössäsi:

-Puhelimen lataus

-Bluetooth kaiutin

-Älypuhelimille sopiva tripodi

-Ilmastointilaite

-Lainamailat, pallot ja tiit

Ajo-ohjeet löydät etusivumme alalaidasta. Auton saa pysäköityä tallin eteen pihan reunaan tai vieraspaikoille rakennuksen päädyssä.

Löydät myös lisää kuva/videomateriaalia talliltamme somekanavistamme (IG & FB). Lisäksi suosittelemme katsomaan Askon treenivideon alta, jossa saa hyvän käsityksen tarjoamistamme treenipuitteista.

WhatsApp Image 2021-05-31 at 21.11.52 (2
IMG_5104.jpg

LAINAMAILAT

Tallilla on lainamailat vapaassa käytössä vasen- ja oikeakätisille. Spalding mailasetit ovat regular flex jäykkyydellä ja ne sopivat aloitteleville pelaajille. Asetathan mailat bägiin pelisi jälkeen takaisin.

img_mailakuva.jpg

TRACKMAN 4

Trackman 4 on maailman ainoa tuplatutkaan perustuva lyöntianalysaattori.  Voit tallentaa lyöntidatan ja pelisuoritukset Trackman tietokantaasi, jota voi myös käyttää Trackman Golf-puhelinsovelluksella.

Harjoittelu Trackmanilla soveltuu kaikentasoisille pelaajille. Harjoitellessa pelaaja voi valita lyönnistään näytettäväksi itselleen tärkeimmät statistiikat, joita on valittavissa 26 eri mittarista.

Trackman Golf sovellus on ladattavissa veloituksetta Applen ja Androidin sovelluskaupoista. Sovelluksen avulla voit pikakirjautua Trackman laitteelle, sekä selata kätevästi lyönti- ja pelisuorituksiasi aiemmilta kerroilta.

Talllennettuja lyöntiraportteja ja videoanalyysejä voi katsoa MyTrackman palvelusta.  Lisäksi pääset tunnuksillasi halutessasi myös opiskelemaan golfista lisää Trackman Universityn kautta, jolloin harjoittelun tuottamasta datasta saadaan parempi käsitys.

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva%25202021-5-31%2520kello%252023_edited.jpg
Näyttökuva 2021-11-8 kello 12.42.46.png

TRACY - APUA TEKOÄLYSTÄ

Trackman on kehittänyt 2020 vuoden lopussa keinoälyä lyöntiharjoitteluun, joka erityisesti helpottaa lyönnin harjoittemoodissa.

Tracy seuraa lyödessäsi dataa ja kertoo tärkeimmät kehityskohdat lyöntiisi. Pelaaja voi myös siirtyä Tracyn tarjoamaan harjoittelutilaan, jossa mitataan kehitystä juuri kehitystä vaativassa lyönnin elementissä. Tällainen voi esimerkiksi olla swingin jyrkkyys tai lavan kulma osumahetkellä. Pelaaja voi näin tunnistaa mistä swingimuutoksista tulisi etsiä tietoa, tai opetella Pron kanssa.

Voit katsoa ominaisuudesta tarkemmin tietoa tästä Trackmanin youtuben videosta.

Näyttökuva 2021-6-5 kello 10.01.30.png
TrackMan-4-Launch-Monitor (1).png