338724457754647
top of page
Tilat & Simulaattori: Facilities

TILAT JA SIMULAATTORI

SIMULAATTORI

Löydät yksinkertaisen Trackmanimme käyttöohjeen tästä linkistä.

Käyttämme simulaattori on Trackman 4, joka edustaa lyöntitutkien tämän hetkistä kärkeä. Simulaattorilla on mahdollista pelata maailman huippukenttiä. Swingiä voi myös harjoitella virtuaalisella rangella, joka mahdollistaa lyönnin statistiikan tarkemman tutkimisen. Pelaa ja harjoittele Trackmanin avulla! Peliä ohjataan kätevästi kosketusnäytön avulla. Tarkemmat ohjeet löytyvät talliltamme.

Simulaattoriin on ladattu myös lisäosana seuraavat kentät:

Pebble Beach Golf Links®

Spyglass Hill® Golf Course

The Links at Spanish Bay™

Eri golfkenttiä on noin 120 kappaletta. Trackmaniin päivitetään yleensä kuukausittain lisää kenttiä pelattavaksi. Golftalli järjestää kuukausikilpailuja säännöllisesti, jolloin pääset halutessasi kilpailemaan vaihtelevilla kentillä.

KUUKAUSIKISAT

WhatsApp Image 2021-05-31 at 21.11.52 (1

Golftalli järjestää kuukausikilpailuja, joita voit pelata simulaattorillamme ilman erillistä osallistumismaksua/ilmoittautumista.  Kuukauden kilpailun löydät aina Trackmanin Tournaments-valikosta. Kilpailut pelataan 9 reiän pituisina, jolloin suorituksen ehtii pelaaman yksin jopa puoleen tuntiin. Kisoissa on vaihtelevia hyviä palkintoja ja osallistuminen vaatii vain ilmaisen Trackman tunnuksen osallistumiseen. Kisakierroksen voi pelata myös useaan kertaan, jolloin paras tulos jää voimaan. Kuukauden kilpailuista löydät lisätietoja somekanaviltamme facebookista ja IG:stä.

Golftallin omassa kilpailussa valikoidaan monipuolisesti erilaisia kenttiä. Halutessasi voit pelata myös Trackmanin tarjoamia turnauksia esimerkiksi Trackman Virtual League -kilpailusarjaa.

TILAT

Simulaattori on talliosakkeessa osoitteessa Jukolantie 16, talli numero 44. Tilaan pääsee varauksen yhteydessä saatavalla ovenavauslinkillä.

Tilamme sisältää golfsimulaattorin sekä pienen oleskelualueen tuoleineen. Kesäkaudella tila on jatkuvasti ilmastoitu.

Simulaattorin lisäksi käytössäsi on:

-Puhelimen lataus

-Bluetooth kaiutin

-Älypuhelimille sopiva tripodi

-Ilmastointilaite

-Lainamailat, pallot ja tiit

-Superspeed Golf harjoitteluvälineet

Ajo-ohjeet löydät etusivumme alalaidasta. Auton saa pysäköityä tallin eteen pihan reunaan tai vieraspaikoille rakennuksen päädyssä.

Löydät lisää kuva- ja videomateriaalia somekanavistamme (IG & FB). Lisäksi suosittelemme katsomaan alta Askon treenivideon, josta saa hyvän käsityksen tarjoamistamme treenipuitteista.

WhatsApp Image 2021-05-31 at 21.11.52 (2
IMG_5104.jpg

PROV1 RCT -PALLOT

Voit lainata tallilta löytyviä Titleist Pro V1 RCT -palloja pelivuorollasi. Pallot on kehitetty yhteistyössä Trackmanin kanssa. Pallot sisältävät merkinnän, joka parantaa Trackmanin takakierteen havainnointia (spin). Palloja vaihdetaan säännöllisin väliajoin, jolloin meillä pelatessasi käytössäsi on aina laadukkaat pallot lyöntitutkaharjoitteluun.

Näyttökuva 2022-3-8 kello 16.45.45.png

LAINAMAILAT

Tallilla on lainamailat vapaassa käytössä vasen- ja oikeakätisille. Mailasetit ovat regular flex jäykkyydellä ja ne sopivat aloitteleville pelaajille. Asetathan mailat käytön jälkeen takaisin bägiin.

img_mailakuva.jpg

SuperSpeed Golf  -TREENIVÄLINEET

Käytössäsi on Trackmanin lisäksi SuperSpeed Golf -treenisetti ja nopeusmittari. Lisäpainoilla varustetuilla treenimailoilla voidaan harjoitella tehokkaasti mailanpään nopeutta. Settiin kuuluu kolme eri painolla varustettua treenivartta.  Superspeed golfin painomailojen swinginopeutta ja kehitystä voi seurata settiin kuuluvalla PRGR-mittauslaitteella.

Löydät ohjeet ja treeniohjelmavinkit SuperSpeed Golfin sivustolta:

https://superspeedgolf.com/pages/overspeed-training-protocol-level-1

TRACKMAN 4

Trackman 4 on maailman ainoa tuplatutkaan perustuva lyöntianalysaattori.  Voit tallentaa lyöntidatan ja pelisuoritukset Trackman tietokantaasi, jota voi myös käyttää Trackman Golf-puhelinsovelluksella.

Harjoittelu Trackmanilla soveltuu kaikentasoisille pelaajille. Harjoitellessa pelaaja voi valita lyönnistään näytettäväksi itselleen tärkeimmät statistiikat, joita on valittavissa 26 eri mittarista.

Trackman Golf -sovellus on ladattavissa veloituksetta Applen ja Androidin sovelluskaupoista. Sovelluksen avulla voit pikakirjautua Trackman-laitteelle, sekä selata kätevästi lyönti- ja pelisuorituksiasi aiemmilta kerroilta.

Tallennettuja lyöntiraportteja ja videoanalyysejä voi katsoa MyTrackman-palvelusta.  Lisäksi pääset tunnuksillasi opiskelemaan golfista lisää Trackman Universityn kautta, jolloin harjoittelun tuottamasta datasta saa paremman käsityksen.

Voit ladata lyöntisessiostasi raportin sähköpostitse, vaikka sinulla ei olisi käytössäsi Trackman-tunnuksia. Dynaamisella lyöntiraportilla pääset tutkimaan yksittäisiä lyöntejä, keskiarvoa ja vaihtelua.  Raportilla voidaan tutkia eri mittausarvoja, mailanpään asentoa, osumaa ja Trackmanin ehdottamia optimaalisia arvoja. Ohjeet raportin lataamiseen löytyy Trackman-ohjeestamme.

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva%25202021-5-31%2520kello%252023_edited.jpg
Näyttökuva 2021-11-8 kello 12.42.46.png

TRACY - APUA TEKOÄLYSTÄ

Trackman on kehittänyt 2020 vuoden lopussa keinoälyä lyöntiharjoitteluun, joka helpottaa lyönnin harjoittelumoodissa.

 

Tracy seuraa lyödessäsi dataa ja kertoo tärkeimmät kehityskohdat lyöntiisi. Pelaaja voi myös siirtyä Tracyn tarjoamaan harjoittelutilaan, jossa mitataan kehitystä juuri kehitystä vaativassa lyönnin elementissä. Tällainen voi esimerkiksi olla swingin jyrkkyys tai lavan kulma osumahetkellä. Pelaaja voi näin tunnistaa mistä swingimuutoksista tulisi etsiä tietoa, tai opetella Pron kanssa.

Voit katsoa ominaisuudesta tarkemmin tietoa tästä Trackmanin youtube-videosta.

Näyttökuva 2021-6-5 kello 10.01.30.png
TrackMan-4-Launch-Monitor (1).png
bottom of page