338724457754647
top of page

AJANVARAUS

Vuorot alkavat tasatunnein. Vuoro loppuu pari minuuttia ennen seuraavaa tasatuntia, jolloin aikaa jää siivota jäljet ennen seuraavia pelaajia. Näet vuorojen hinnan klikkaamalla vuorokalenterin hintoja. 

Varausohje

  • Vuoro varataan ja maksetaan ajanvarauskalenterin kautta. Kalenteriin pääsee "varaa peliaika" näppäimistä.

  • Saat kännykkääsi tekstiviestin varauksen jälkeen, joka sisältää ovenavauslinkin

  • Löydät Golftallin Talliosakkeen kiinteistöstä osoitteesta: Jukolantie 16. Tallimme on numero 44 ja se sijaitsee kolmannessa tallirakennuksessa lähimpänä Limingantietä.

  • Avaa tekstiviestillä saatu linkki ja paina "avaa ovi" kohtaa. Koputa kolmesti ovea linkin ohjeen mukaan. Ovi avautuu koputuksen jälkeen. Pääset linkillä koko pelivuorosi ajan tilaan sisälle.
  • Pöydällä on iso näppäin jolla laite käynnistetään ja sammutetaan. Tarkemmat ohjeet ovat laitettuna tilan seinälle. Saat myös varausvahvistuksen mukana trackmanin peruskäytön ohjeen.

  • Meidät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostilla mikäli sinulla tulee kysyttävää!

Pysäköinti

  • Voit pysäköidä autosi tallin eteen, tai kaakkurin puolelle. Rakennuksen keskustan puoleisessa päädyssä toimii muita yrityksiä, joten siihen päätyyn pysäköinti ei ole sallittu.  Auton pysäköinti on sallittua kuvan osoittamille vihreille alueille.  

 Maksaminen Smartumilla,Edenredillä tai Epassilla

Voit maksaa varaukseksi nyt mobiilimaksulla käyttämällä liikuntarahaasi. Toimi seuraavasti:

 1. Etsi sopiva vapaa vuoro varauskalenteristamme ja laita siitä sähköpostiviesti. Varaamme sitten vuoron sinulle.

2. Luo Mobiilimaksu Smartum tai Eazybreak -sovelluksen kautta. Palveluntarjoajaksi Golftalli Oy. Maksettava summa näkyy varauskalenterissa valitsemassasi ajankohtana.

3. Lähetä maksusta kuitti osoitteeseen info@golftalli.fi . Varaathan varaukseksi vähintään 1-2 vuorokautta ennakkoon, jotta kerkeämme vahvistamaan vuorosi.Voit käyttää liikuntasaldoasi myös maksuna vakiovuoroihin!

Varaus on sitova, eikä varaukselle ole peruutusmahdollisuutta

Epassi Logo Primary Color RGB.webp
smartum pay.png
Edenred logo.png
Karrtaohje
Varausohje: About
bottom of page